Grafisk
Produktion

Vi stödjer i princip alla typer av format av grafisk production

Spara tid och få högsta kvalitet genom att överlåta dina skrivbordspubliceringar och grafiska översättningar till ett lag med professionell översättning- och publiceringsexpertis.

Grafisk Produktion

Vid Språkpoolen, har vi kompetens att inte bara ge vanlig översättningen av dina dokument och material, men också grafisk och publicerings kompetens som gör det möjligt för oss att leverera översatta verk i vilket format den ska användas. Vi kommer att arbeta med dig och ditt team till fullo för att förstå de kraven och justera designen för varje målspråk (exempelvis, tillmötesgående skillnader i mening längd, textriktning som höger till vänster och vertikalt) och anpassa till regionsspecifika kulturer, seder och stilar.

Våra konsulter använder kreativa sätt att justera formatet på texten för att se till att målspråkets meddelanden presenteras professionellt och är visuellt tilltalande inom källspråkets ramar. Där justeringar är att föredra, ger vi föreslog på format. Vi ser till att presentationen av grafiken i materialen håller rätt placering och meddelanden som i källspråket. Vi arbetar nära som en förlängning av din projektgrupp för att säkerställa att leveransen når sina mål.

Onlinebokning